Plán jednotlivých čísel časopisu Maso, ročník 2020
V tabulce uvádíme kompletní přehled hlavních témat letošních čísel tištěné verze časopisu Maso a důležité termíny pro inzerenty.
číslo | datum vydání | uzávěrka inzerce | dodání dat inzerce | hlavní téma |
---|---|---|---|---|
1 | 10. 2. | 20. 1. | 27. 1. | Vepřové maso: produkce, jateční technologie, masné výrobky z vepřového masa |
2 | 6. 4. | 16. 3. | 23. 3. | INTERPACK 2020 – balení masa a masných výrobků |
3 | 25. 5. | 4. 5. | 11. 5. | Technologie mělněných masných výrobků: mělnění, narážení, uzení |
4 | 13. 7. | 22. 6. | 29. 6. | Bezpečnost a kvalita masa a masných výrobků |
5 | 31. 8. | 10. 8. | 17. 8. | Koření a přísady v masné výrobě |
6 | 19. 10. | 29. 9. | 5. 10. | Hovězí maso: produkce, jateční technologie, zpracování hovězího masa. Hovězí maso v gastronomii. |
7 | 7. 12. | 16. 11. | 23. 11. | Obchod s masem a masnými výrobky |