Obsah časopisu Maso, ročník 2012, číslo 1
4 – Maso není vinno
Steinhauser, L.
6 – Pyramida kvality
Kameník, J.
11 – Nekonečná téma: Mäso v mäsovom výrobku; 2. diel: Vplyv prísady (sóje) a náhrady (Mechanicky separovaného mäsa) na obsah mäsa v mäsovom ýrobku průmyslových podlah v potravinářském provoze z hlediska mikrobiologie
Fašiangová, K.
15 – Detekcia falšovania hovädzieho mäsa pomocou Real-Time PCR
Židek, R., Bajzík, P., Maršálková, L., Golian, J.
17 – Koření v masných výrobcích – Skořice
Valchař, P., Ovísková, V.
21 – „S“ jako SUŠENÍ
Kameník, J., Král, O.
27 – Pražská šunka – minulost a současnost
Budig, J.
33 – Kapitoly z mezinárodních norem bezpečnosti potravin (IFS, BRC, …); 1) Bezpečnost potravin a systém managementu kvality
Krieg, P.
35 – Geneticky modifikované potraviny pod dohledem
Pavelková, K.
38 – Laboratorní kontrola mikrobiologické bezpečnosti potravin živočišného původu na Moravě
Ondrušková, J., Oslíková, M., Válek, M.
41 – Průzkum spotřeby ryb v České republice
Ježek, F., Mádlová, Z., Buchtová, H.
46 – Vliv genotypu na jatečnou hodnotu brojlerových králíků
Zita, L., Ledvinka, Z., Klesalová, L., Bízková, Z.
51 – Distribuce biogenních aminů a polyaminů v bažantím mase
Standarová, E., Vorlová, L., Gallas, L.
54 – Maso na talíři; 3. část: Špatný pán
Kameník, J., Steinhauser, L., Steinhauserová, P.
60 – prof. Ing. Petr Pipek, CSc., šedesátiletý
Steinhauser, L.
60 – Školicí středisko BTSF v ČR
61 – Z dílen světového výzkumu
64 – Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta – Ingrovy dny 2012
64 – HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII
4 – Meat as the Target
Steinhauser, L.
6 – Pyramid of the quality
Kameník, J.
11 – Infinite Topic: Meat in a meat product; Second part – The Effect of ingredients (soy) and substitutes (mechanically separated meat) on the meat content in meat products
Fašiangová, K.
15 – Detection of counterfeit beef with Real-Time PCR
Židek, R., Bajzík, P., Maršálková, L., Golian, J.
17 – Spice in meat products – cinnamon
Valchař, P., Ovísková, V.
21 – The drying process in manufacturing of dry meat products
Kameník, J., Král, O.
27 – Prague ham – the past and present time
Budig, J.
33 – Chapters of the International Food Safety Standards (IFS, BRC); 1) Food Safety and System Quality Management
Krieg, P.
35 – Genetically modified foodstuffs under supervision
Pavelková, K.
38 – Laboratory control of microbiological safety of foods of animal origin in Moravia
Ondrušková, J., Oslíková, M., Válek, M.
41 – The survey of fish consumption in the Czech Republic
Ježek, F., Mádlová, Z., Buchtová, H.
46 – The effect of genotype on THE dressing value of broiler rabbits
Zita, L., Ledvinka, Z., Klesalová, L., Bízková, Z.
51 – Distribution of biogenic amines and polyamines in the pheasant meat
Standarová, E., Vorlová, L., Gallas, L.
54 – Meat on our plate. Part 3: The bad master
Kameník, J., Steinhauser, L., Steinhauserová, P.
60 – Petr Pipek´s birthday
Steinhauser, L.