Obsah časopisu Maso, ročník 2013, číslo 3
4 – Kvalita masných výrobků v ČR a SR
Kameník, J.
11 – Role vědeckého poradenství v systému zajištění bezpečnosti potravin
Beneš, P.
14 – Činnost referenčních laboratoří Státního veterinárního ústavu Olomouc na úseku mikrobiologické a chemické bezpečnosti masa
Bardoň, J., Harna, J., Ondrušková, J., Skalka, P., Návělková, Z., Šimáková, A.
18 – Koření pro výrobu měkkých salámů
Jandásek, J.
23 – Koření v masných výrobcích – Kurkuma
Valchař, P.
27 – Detekce zmrazení kuřecího masa pomocí akonitázy
Škorpilová, T., Šimoniová, A., Rohlík, B-A., Pipek, P.
30 – Označovanie alergénov potravín
Golian, J., Čapla, J., Belej, L., Revák, O.
34 – Výskyt termotolerantních kampylobakterů ve slepých střevech brojlerů a jejich rezistence k antibiotikům
Bardoň, J.
37 – Výsledky monitoringu PCB bez dioxinového efektu v hovězím a vepřovém mase v České republice
Drápal, J., Hedbávný, P., Malena, M., Rosmus, J., Střechová, V.
41 – Původ esterů 3-MCPD a glycidolu v masných výrobcích
Ilko, V., Doležal, M.
43 – Taenióza stále aktuální
Svobodová, I., Juránková, J.
47 – Krokodýlí maso a potenciální rizika jeho konzumace
Lorencová, A., Klanicová, B.
51 – Vliv užitkového typu skotu na kvalitativní parametry jatečného těla a hovězího masa
Dračková, E., Šubrt, J., Filipčík, R.
54 – Maso jako vehikulum bakteriálních původců alimentárních onemocnění
Kameník, J.
4 – The quality of meat products on the Czech and Slovak markets
Kameník, J.
11 – The role of scientific advice in the food safety system
Beneš, P.
14 – The activities of reference laboratories of State Veterinary Institute Olomouc in the field of microbiological and chemical safety of meat
Bardoň, J., Harna, J., Ondrušková, J., Skalka, P., Návělková, Z., Šimáková, A.
18 – Spices for cooked sausage products
Jandásek, J.
23 – Spice in meat products – turmeric
Valchař, P.
27 – Detection of frozen chicken by aconitase
Škorpilová, T., Šimoniová, A., Rohlík, B-A., Pipek, P.
30 – Labelling of allergenic foods
Golian, J., Čapla, J., Belej, L., Revák, O.
34 – The prevalence of thermotolerant Campylobacter spp. in broiler caeca and their resistance to antibiotics
Bardoň, J.
37 – Results of the monitoring of non dioxinlike PCBs in beef and pork in the Czech Republic
Drápal, J., Hedbávný, P., Malena, M., Rosmus, J., Střechová, V.
41 – Origin of 3-MCPD esters and glycidyl esters in meat products
Ilko, V., Doležal, M.
43 – Taeniosis still actual
Svobodová, I., Juránková, J.
47 – Crocodile meat and potential health risks associated with its consumption
Lorencová, A., Klanicová, B.
51 – The influence of cattle commercial type on the carcass and beef quality
Dračková, E., Šubrt, J., Filipčík, R.
54 – Meat as a vehicle of food-borne pathogens
Kameník, J.