Obsah časopisu Maso, ročník 2016, číslo 5
4 – Technologické obaly Viscofan
Šerhakl, D.
6 – Rozhovor s Ing. Stanislavem Kumžákem, obchodním ředitelem Viscofan CZ
Kameník, J.
7 – V království kolagenních střívek – Devro s.r.o.
Kameník, J.
12 – Království fibrousových a celulózových obalů – ViskoTeepak
Kameník J.
16 – Mikrostruktura masných výrobků – Jemně mělněné masné výrobky
Pospiech, M. Tremlová B., Javůrkova, Z.
20 – Využití analýzy obrazu k hodnocení jemně mělněných masných výrobků
Javůrková Z., Pospiech M., Petrášová M., Tremlová B., Luňáková L., Běhalová H.
31 – Sous vide, low & slow nebo LTLT? Moderní postupy tepelné úpravy masa zaručují jeho křehkost. Dokáží garantovat konzumentům také zdravotní nezávadnost?
Kameník, J.
37 – Výskyt patogenních kmenů Yersinia enterocolitica v syrových masných produktech z tržní sítě České republiky
Lorencová, A., Slaný, M., Parůžková, P.
42 – Virus hepatitidy E a možnosti jeho přenosu v České republice
Kubánková, M., Vašíčková, P.
49 – Rtuť v potravinách živočišného původu
Drápal, J.
52 – Stanovení obsahu celkové rtuti v rybách z obchodní sítě České republiky
Diviš, P.
55 – AACS – nástroj EK pro boj s potravinovými podvody
Válková, V.
57 – Koření v masných výrobcích – celer
Valchař, P.
4 – Viscofan casings
Šerhakl, D.
6 – Interview with Stanislav Kumžák, sales manager of Viscofan CZ
Kameník, J.
7 – Collagen casings – DEVRO s.r.o.
Kameník, J.
12 – Fibrous and cellulose casings – ViskoTeepak
Kameník J.
16 – Microstructure of meat products – finely minced meat products
Pospiech, M. Tremlová B., Javůrkova, Z.
20 – Image analysis usage for evaluation of fined meat products
Javůrková Z., Pospiech M., Petrášová M., Tremlová B., Luňáková L., Běhalová H.
31 – Sous vide, low & slow or LTLT? Modern cooking techniques quarantee a meat tenderness. Can gaurantee the meat safety as well?
Kameník, J.
37 – The occurrence of pathogenic Yersinia enterocolitica in raw meat products at the retail level in the Czech Republic
Lorencová, A., Slaný, M., Parůžková, P.
42 – Hepatitis E virus and the possibility of transmission in the Czech Republic
Kubánková, M., Vašíčková, P.
49 – Mercury in foodstuffs of animal origin
Drápal, J.
52 – Mercury total content in fish meat sold in the Czech Republic
Diviš, P.
55 – AACS – IT-tool of EC for fighting against food fraud
Válková, V.
57 – Spice in meat products – Celery
Valchař, P.