Obsah časopisu Maso, ročník 2022, číslo 6

4 – Balit bezpečně a udržitelně s Weber wePACK 7000

Kameník, J.

5 – Poly-clip System na veletrhu IFFA 2022 – „Od ručních klipsovaček k plné automatizaci“

Ježek, F.

7 – MULTIVAC – Inovativní řešení balení

Ježek, F.

12 – VARIOVAC na veletrhu IFFA 2022

Ježek, F.

15 – Modulárně konstruované stroje značky Handtmann s možností integrace

Heckenberger, A.

19 – Splněny evropské standardy při uzení. Zatížení životního prostředí se snížilo díky nové technologii pro udržitelnou produkci

Yates, J.

23 – Přehled rostlinných imitací masných výrobků na trhu v ČR

Rezková, E., Hrubá, M., Paďourková, A., Pivoňka, J.

30 – Výkonnost masného průmyslu s ohledem na stupeň zpracování suroviny

Náglová Z., Špička, J.

34 – Dynamika a struktura produkce vepřového masa v 19 státech skupiny G20 mezi roky 2010 a 2020

Windhorst, H.-W.

37 – Vliv proteinové složky krmiva na kvalitu masa býků českého strakatého skotu

Bureš, D., Bartoň, L., Fořtová, J., Lebedová, N.

43 – Bakteriofágy jako nástroj proti patogenním bakteriím v potravinách. Část 2: Využití bakteriofágů v hygieně potravin

Kameník, J., Dušková, M., Dorotíková, K.

51 – Přežívání Listeria monocytogenes v tatarském bifteku a potenciál využití fágového přípravku Listex™  P100

Hlucháňová, L., Kořená, K., Juřicová H.

54 – Struktury a dynamika světové produkce krůtího masa

Windhorst, H.-W.

4 – Pack safely and sustainably with Weber wePACK 7000

Kameník, J.

5 – Poly-clip System at IFFA 2022

Ježek, F.

7 – MULTIVAC – Innovative packaging solutions

Ježek, F.

12 – VARIOVAC at IFFA 2022

Ježek, F.

15 – Modularly designed Handtmann machines with the possibility of integration

Heckenberger, A.

19 – The new smoke generation. Advanced technological innovation meets EU’s best available technique standards

Yates, J.

23 – An Overview of Plant-Based Meat Product Imitations on the Market in the Czech Republic

Rezková, E., Hrubá, M., Paďourková, A., Pivoňka, J.

30 – Performance of the meat industry with respect to the degree of raw material processing

Náglová Z., Špička, J.

34 – Dynamics and structure of pork production in G20 countries between 2010 and 2020

Windhorst, H.-W.

37 – Influence of the protein component of feed ration on the meat quality of Fleckvieh bulls

Bureš, D., Bartoň, L., Fořtová, J., Lebedová, N.

43 – Bacteriophages as a tool against pathogenic bacteria in food; Part 2: Use of bacteriophages in food hygiene

Kameník, J., Dušková, M., Dorotíková, K.

51 – Survival of Listeria monocytogenes in steak tartare and potential use of Listex™ P100 phage preparation

Hlucháňová, L., Kořená, K., Juřicová H.

54 – Structures and dynamics of world turkey production

Windhorst, H.-W.