Obsah časopisu Maso, ročník 2022, číslo 6
4 – Balit bezpečně a udržitelně s Weber wePACK 7000
Kameník, J.
5 – Poly-clip System na veletrhu IFFA 2022 – „Od ručních klipsovaček k plné automatizaci“
Ježek, F.
7 – MULTIVAC – Inovativní řešení balení
Ježek, F.
12 – VARIOVAC na veletrhu IFFA 2022
Ježek, F.
15 – Modulárně konstruované stroje značky Handtmann s možností integrace
Heckenberger, A.
19 – Splněny evropské standardy při uzení. Zatížení životního prostředí se snížilo díky nové technologii pro udržitelnou produkci
Yates, J.
23 – Přehled rostlinných imitací masných výrobků na trhu v ČR
Rezková, E., Hrubá, M., Paďourková, A., Pivoňka, J.
30 – Výkonnost masného průmyslu s ohledem na stupeň zpracování suroviny
Náglová Z., Špička, J.
34 – Dynamika a struktura produkce vepřového masa v 19 státech skupiny G20 mezi roky 2010 a 2020
Windhorst, H.-W.
37 – Vliv proteinové složky krmiva na kvalitu masa býků českého strakatého skotu
Bureš, D., Bartoň, L., Fořtová, J., Lebedová, N.
43 – Bakteriofágy jako nástroj proti patogenním bakteriím v potravinách. Část 2: Využití bakteriofágů v hygieně potravin
Kameník, J., Dušková, M., Dorotíková, K.
51 – Přežívání Listeria monocytogenes v tatarském bifteku a potenciál využití fágového přípravku Listex™ P100
Hlucháňová, L., Kořená, K., Juřicová H.
54 – Struktury a dynamika světové produkce krůtího masa
Windhorst, H.-W.
4 – Pack safely and sustainably with Weber wePACK 7000
Kameník, J.
5 – Poly-clip System at IFFA 2022
Ježek, F.
7 – MULTIVAC – Innovative packaging solutions
Ježek, F.
12 – VARIOVAC at IFFA 2022
Ježek, F.
15 – Modularly designed Handtmann machines with the possibility of integration
Heckenberger, A.
19 – The new smoke generation. Advanced technological innovation meets EU’s best available technique standards
Yates, J.
23 – An Overview of Plant-Based Meat Product Imitations on the Market in the Czech Republic
Rezková, E., Hrubá, M., Paďourková, A., Pivoňka, J.
30 – Performance of the meat industry with respect to the degree of raw material processing
Náglová Z., Špička, J.
34 – Dynamics and structure of pork production in G20 countries between 2010 and 2020
Windhorst, H.-W.
37 – Influence of the protein component of feed ration on the meat quality of Fleckvieh bulls
Bureš, D., Bartoň, L., Fořtová, J., Lebedová, N.
43 – Bacteriophages as a tool against pathogenic bacteria in food; Part 2: Use of bacteriophages in food hygiene
Kameník, J., Dušková, M., Dorotíková, K.
51 – Survival of Listeria monocytogenes in steak tartare and potential use of Listex™ P100 phage preparation
Hlucháňová, L., Kořená, K., Juřicová H.
54 – Structures and dynamics of world turkey production
Windhorst, H.-W.