Obsah časopisu Maso, ročník 2018, mimořádné číslo k 100. výročí VFU Brno
4 – 100 let Veterinární a farmaceutické univerzity Brno
Večerek, V.
17 – Historie fakulty veterinární hygieny a ekologie VFU Brno
Tremlová, B.
23 – Fakulta veterinární hygieny a ekologie v současnosti
Tremlová, B.
36 – Významné osobnosti oboru Hygiena potravin na potravinářských ústavech FVHE
Tremlová, B.
40 – Knihy z oboru hygiena potravin na VFU Brno
Kameník, J.
41 – Potravinářské ústavy na FVHE VFU Brno
Tremlová, B.
54 – Z hlediska bezpečnosti potravin je oblast zpracování masa zvládnutá velmi dobře – Rozhovor s ústředním ředitelem SVS MVDr. Zbyňkem Semerádem
Tremlová, B.
55 – Úroveň končících studentů je velmi dobrá – Rozhovor s ústředním ředitelem SZPI Ing. Martinem Klanicou
Tremlová, B.
56 – Technologické dílny na FVHE VFU Brno
Tremlová, B.
58 – Letní škola hygieny potravin
Steinhauser, L.
60 – Fakulta jako školicí středisko DG SANCO
Steinhauser, L.
61 – Z historie Centra zdraví, výživy a potravin v Brně, Státní zdravotní ústav v Praze
Ruprich, J.
62 – Výzkumný ústav masného průmyslu
Steinhauser, L.
66 – Časopis Maso a VFU Brno
Kameník, J.
4 – 100 Years of the University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno (VFU Brno)
Večerek, V.
17 – History of the Faculty of Veterinary Hygiene and Ecology, VFU Brno
Tremlová, B.
23 – Faculty of Veterinary Hygiene and Ecology at present
Tremlová, B.
36 – Prominent figures in the field of Veterinary Hygiene at the Faculty of Veterinary Hygiene and Ecology
Tremlová, B.
40 – Literature on Food Hygiene issued by VFU Brno
Kameník, J.
41 – Food Departments at the Faculty of Veterinary Hygiene and Ecology
Tremlová, B.
54 – Interview with Director General of the State Veterinary Administration
Tremlová, B.
55 – Graduating students are at a very good level (of knowledge). Meat processing is very well managed in terms of food safety. Interview with Director General of Czech Agriculture and Food Inspection Authority
Tremlová, B.
56 – Technological Plants at the Faculty of Veterinary Hygiene and Ecology
Tremlová, B.
58 – Summer School of Food Hygiene
Steinhauser, L.
60 – Better Training for Safer Food at the Faculty of Veterinary Hygiene and Ecology
Steinhauser, L.
61 – History of the Center for Health, Nutrition and Food in Brno
Ruprich, J.
62 – Research Institute of Meat Industry, Brno
Steinhauser, L.
66 – Maso Journal and VFU Brno
Kameník, J.