Obsah čísla 2019/1

Obsah čísla 2019/1

Obsah časopisu Maso, ročník 2019, číslo 1 maso1-2019-obsah Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – TSE přežvýkavců v Evropě v roce 2017 Katina, J. 7 – Produkce masa v EU v roce 2017 Kameník, J. 10 – Malí řemeslní...
Obsah čísla 2018/1

Obsah čísla 2018/1

Obsah časopisu Maso, ročník 2018, číslo 1 maso1-2018-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Nové smery v technologií mäsa Staruch, L. 8 – Krájení měkkých produktů na tenké plátky – Nově vyvinuté nože na dušené šunky...
Obsah čísla 2017/1

Obsah čísla 2017/1

Obsah časopisu Maso, ročník 2017, číslo 1 maso1-2017-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Jatky jsou o zvířatech Steinhauser, L. 11 – O jatkách Pipek, P. 20 – Přehled vývoje porážek vybraných druhů jatečných...
Obsah čísla 2016/1

Obsah čísla 2016/1

Obsah časopisu Maso, ročník 2016, číslo 1 maso1-2016-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Spotřeba celosvalových masných výrobků v českých domácnostech Šebkov., V. 5 – Je lepší dělat užší portfolio výrobků...
Obsah čísla 2015/1

Obsah čísla 2015/1

Obsah časopisu Maso, ročník 2015, číslo 1 maso12015-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Vliv přídavku kůžové emulze na jakost tepelně opracovaných masných výrobků Ovísková, V., Prokůpková, L., Jandásek, J. 7 – Aktuální...