Obsah čísla 2020/3

Obsah čísla 2020/3

Obsah časopisu Maso, ročník 2020, číslo 3 maso3-2020-obsah ​ Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Technologie mělněných masných výrobků Pipek, P. 12 – Výroba paštik na moderních automatických strojích KS Kameník, J. 13 –...
Obsah čísla 2019/3

Obsah čísla 2019/3

Obsah časopisu Maso, ročník 2019, číslo 3 maso3-2019-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Přídatné látky v masných výrobcích – věčné témaPipek, P.11 – Použití přírodních bioaktivních látek k prodloužení...
Obsah čísla 2018/3

Obsah čísla 2018/3

Obsah časopisu Maso, ročník 2018, číslo 3 maso3-2018-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Rozdíly jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na směsi koření a obsahu soli Jůzl, M., Burianová, T.,...
Obsah čísla 2017/3

Obsah čísla 2017/3

Obsah časopisu Maso, ročník 2017, číslo 3 maso3-2017-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Jak dál s ingrediencemi? Král, O. 8 – Přírodní koření a extrakty firmy TRUMF Vrúbel, Š., Pazdera, R. 13 – FLORA ITALIA LC...
Obsah čísla 2016/3

Obsah čísla 2016/3

Obsah časopisu Maso, ročník 2016, číslo 3 maso3-2016-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Kvalita mäsa a mäsových výrobkov Golian, J. 5 – Výcvik posuzovatelů a požadavky pro laboratoř senzorické analýzy...
error: Obsah webu je chráněn!