autor: Mimac | 6. 6. 2018
Obsah časopisu Maso, ročník 2018, číslo 3 maso3-2018-obsah Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Rozdíly jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na směsi koření a obsahu soli Jůzl, M., Burianová, T.,...
autor: Mimac | 6. 6. 2017
Obsah časopisu Maso, ročník 2017, číslo 3 maso3-2017-obsah Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Jak dál s ingrediencemi? Král, O. 8 – Přírodní koření a extrakty firmy TRUMF Vrúbel, Š., Pazdera, R. 13 – FLORA ITALIA LC...
autor: Mimac | 6. 6. 2016
Obsah časopisu Maso, ročník 2016, číslo 3 maso3-2016-obsah Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Kvalita mäsa a mäsových výrobkov Golian, J. 5 – Výcvik posuzovatelů a požadavky pro laboratoř senzorické analýzy...
autor: Mimac | 6. 6. 2015
Obsah časopisu Maso, ročník 2015, číslo 3 maso32015-obsah Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Logistika v oboru zpracování masa Kameník, J. 8 – Smooth SuperDriveTM a v potravinářství? Galatík, L. 11 – Švédská...
autor: Mimac | 5. 6. 2014
Obsah časopisu Maso, ročník 2014, číslo 3 maso32014-obsah Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Hygiena a sanitace se v posledních deseti letech dostala v českých potravinářských provozech na vysokou úroveň Kameník, J. 7 –...