Obsah čísla 2018/3

Obsah čísla 2018/3

Obsah časopisu Maso, ročník 2018, číslo 3 maso3-2018-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Rozdíly jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na směsi koření a obsahu soli Jůzl, M., Burianová, T.,...
Obsah čísla 2017/3

Obsah čísla 2017/3

Obsah časopisu Maso, ročník 2017, číslo 3 maso3-2017-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Jak dál s ingrediencemi? Král, O. 8 – Přírodní koření a extrakty firmy TRUMF Vrúbel, Š., Pazdera, R. 13 – FLORA ITALIA LC...
Obsah čísla 2016/3

Obsah čísla 2016/3

Obsah časopisu Maso, ročník 2016, číslo 3 maso3-2016-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Kvalita mäsa a mäsových výrobkov Golian, J. 5 – Výcvik posuzovatelů a požadavky pro laboratoř senzorické analýzy...
Obsah čísla 2015/3

Obsah čísla 2015/3

Obsah časopisu Maso, ročník 2015, číslo 3 maso32015-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Logistika v oboru zpracování masa Kameník, J. 8 – Smooth SuperDriveTM a v potravinářství? Galatík, L. 11 – Švédská...
Obsah čísla 2014/3

Obsah čísla 2014/3

Obsah časopisu Maso, ročník 2014, číslo 3 maso32014-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Hygiena a sanitace se v posledních deseti letech dostala v českých potravinářských provozech na vysokou úroveň Kameník, J. 7 –...