Obsah čísla 2019/5

Obsah čísla 2019/5

Obsah časopisu Maso, ročník 2019, číslo 5 maso5-2019-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF)   Obsah – českyContents in English 4 – Hygiena není levná, ale vyplatí se Steinhauser, L. 10 – Změny v metodice provádění studií trvanlivosti pro...
Obsah čísla 2018/5

Obsah čísla 2018/5

Obsah časopisu Maso, ročník 2018, číslo 5 maso5-2018-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Bezpečnost a kvalita masných výrobků Kavka, M. 8 – Postavení ČR v získávání registrací v systému chráněných značek...
Obsah čísla 2017/5

Obsah čísla 2017/5

Obsah časopisu Maso, ročník 2017, číslo 5 maso5-2017-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Kvalita a bezpečnosť mäsa Golian, J. 6 – Revize normy ISO 22000 pro řízení systémů bezpečnosti potravin je v procesu...
Obsah čísla 2016/5

Obsah čísla 2016/5

Obsah časopisu Maso, ročník 2016, číslo 5 maso5-2016-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Technologické obaly Viscofan Šerhakl, D. 6 – Rozhovor s Ing. Stanislavem Kumžákem, obchodním ředitelem Viscofan CZ Kameník, J....
Obsah čísla 2015/5

Obsah čísla 2015/5

Obsah časopisu Maso, ročník 2015, číslo 5 maso52015-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Mikroorganismy ve fermentovaných salámech a klobásách Baláš, J., 7 – Výroba startovacích kultur Andersen, L. 12 – Salám Herkules –...
error: Obsah webu je chráněn!