Obsah časopisu Maso, ročník 2022, číslo 7

Maso a masné výrobky v roce 2022. Vliv růstu inflace na domácí nákupy v kategorii masa a masných výrobků

Šebková, V.

6 – Označování masa při uvádění na trh v České republice

Doubková, V., Mačáková, P.

14 – Jedním řezem celý „bufet“. S konceptem řady TEXTOR Slicer TS700 spoléhá Edeka Südwest Fleisch na profesionály high-end sektoru pro oblast měkkých salámů

Sienk, T.

18 – Maso jako žádaná i zatracovaná potravina

Klánová, E.

23 – Struktury a dynamika globální produkce kachního a husího masa

Windhorst, H.-W.

26 – VISCOFAN – produktové novinky roku 2022

Šerhakl, D.

30 – Zvyšte produktivitu, aniž byste museli zhoršit kvalitu. Automatizace v produkci masných výrobků má obrovské výhody

Scheerer, L.

33 – Chemické složení, mikrobiologické a senzorické vlastnosti reformulovaných měkkých salámů

Kameník, J., Dorotíková, K., Ježek, F., Macharáčková, B., Dušková, M.

40 – Revoluce získává obrysy – aktualizace dynamiky alternativních proteinů

Windhorst, H.-W.

45 – Vliv aktivního balení na kvalitu masa a masných výrobků

Bartáková, K., Zouharová, A., Necidová, L., Bursová, Š., Haruštiaková, D., Klimešová, M.

51 – Podmínky přepravy králíků

Šebánková, M.

56 – Plán jednotlivých čísel časopisu Maso, ročník 2023

4 – Meat and meat products in 2022. The impact of rising inflation on domestic purchases in the category of meat and meat products

Šebková, V.

6 – Labelling of meat when placed on the market in the Czech Republic

Doubková, V., Mačáková, P.

14 – With the concept of the TEXTOR Slicer TS700 series, Edeka Südwest Fleisch relies on the professionals of the high-end sector for Bologna-type sausages

Sienk, T.

18 – Meat as both desired and cursed food

Klánová, E.

23 – Structures and dynamics of global duck and goose meat production

Windhorst, H.-W.

26 – VISCOFAN – product news of 2022

Šerhakl, D.

30 – Increase productivity without compromising quality. Automation in the production of meat products has huge advantages

Scheerer, L.

33 – Composition, microbiological and sensory characteristics of reformulated Bologna-type sausages

Kameník, J., Dorotíková, K., Ježek, F., Macharáčková, B., Dušková, M.

40 – The revolution takes contours – an update on the dynamics of alternative proteins

Windhorst, H.-W.

45 – Effect of active packaging on the quality of meat and meat products

Bartáková, K., Zouharová, A., Necidová, L., Bursová, Š., Haruštiaková, D., Klimešová, M.

51 – Transport conditions for rabbits

Šebánková, M.

56 – Plan of individual issues of the journal Maso, volume 2023