Obsah časopisu Maso, ročník 2022, číslo 7
Maso a masné výrobky v roce 2022. Vliv růstu inflace na domácí nákupy v kategorii masa a masných výrobků
Šebková, V.
6 – Označování masa při uvádění na trh v České republice
Doubková, V., Mačáková, P.
14 – Jedním řezem celý „bufet“. S konceptem řady TEXTOR Slicer TS700 spoléhá Edeka Südwest Fleisch na profesionály high-end sektoru pro oblast měkkých salámů
Sienk, T.
18 – Maso jako žádaná i zatracovaná potravina
Klánová, E.
23 – Struktury a dynamika globální produkce kachního a husího masa
Windhorst, H.-W.
26 – VISCOFAN – produktové novinky roku 2022
Šerhakl, D.
30 – Zvyšte produktivitu, aniž byste museli zhoršit kvalitu. Automatizace v produkci masných výrobků má obrovské výhody
Scheerer, L.
33 – Chemické složení, mikrobiologické a senzorické vlastnosti reformulovaných měkkých salámů
Kameník, J., Dorotíková, K., Ježek, F., Macharáčková, B., Dušková, M.
40 – Revoluce získává obrysy – aktualizace dynamiky alternativních proteinů
Windhorst, H.-W.
45 – Vliv aktivního balení na kvalitu masa a masných výrobků
Bartáková, K., Zouharová, A., Necidová, L., Bursová, Š., Haruštiaková, D., Klimešová, M.
51 – Podmínky přepravy králíků
Šebánková, M.
56 – Plán jednotlivých čísel časopisu Maso, ročník 2023
4 – Meat and meat products in 2022. The impact of rising inflation on domestic purchases in the category of meat and meat products
Šebková, V.
6 – Labelling of meat when placed on the market in the Czech Republic
Doubková, V., Mačáková, P.
14 – With the concept of the TEXTOR Slicer TS700 series, Edeka Südwest Fleisch relies on the professionals of the high-end sector for Bologna-type sausages
Sienk, T.
18 – Meat as both desired and cursed food
Klánová, E.
23 – Structures and dynamics of global duck and goose meat production
Windhorst, H.-W.
26 – VISCOFAN – product news of 2022
Šerhakl, D.
30 – Increase productivity without compromising quality. Automation in the production of meat products has huge advantages
Scheerer, L.
33 – Composition, microbiological and sensory characteristics of reformulated Bologna-type sausages
Kameník, J., Dorotíková, K., Ježek, F., Macharáčková, B., Dušková, M.
40 – The revolution takes contours – an update on the dynamics of alternative proteins
Windhorst, H.-W.
45 – Effect of active packaging on the quality of meat and meat products
Bartáková, K., Zouharová, A., Necidová, L., Bursová, Š., Haruštiaková, D., Klimešová, M.
51 – Transport conditions for rabbits
Šebánková, M.