Obsah časopisu Maso, ročník 2019, číslo 4
4 – Trvanlivé masné výrobky jako snacky
Kameník, J.
8 – Vyrovnanost hodnot vodní aktivity trvanlivých salámů na konci zrání
Čurdová, B., Bedáňová, I., Kameník, J.
14 – Uzeniny Příbram, a. s., úspěšně pokračují ve výrobě trvanlivých i fermentovaných masných výrobků
Vlastníková, N.
15 – Poptávka po fermentovaných salámech trvá i nadále Rozhovor s Ing. Janem Kopečným, generálním ředitelem společnosti Krahulík – Masozávod Krahulčí, a. s.
Kameník, J.
16 – Obsah polycyklických aromatických uhľovodíkov v maďarských klobásach údených tradičným postupom Časť 2: výsledky analýz vzoriek klobás
Hrabovszká, Ž., Honzlová, A., Kameník, J.
21 – Úspěch s tradicí i v moderní době; Trendovými produkty vylepšit klasický sortiment mělněných výrobků
Heckenberger, A.
24 – Úspěšná pozice na trhu Ekonomický vývoj řemeslné malovýroby v oboru zpracování masa probíhá velice dobře
Dohrmann, H.
28 – Německému strojírenství se daří – Domácí trh v dobré náladě, zahraniční obchod na vysoké úrovni
Fraese, B.
31 – K cíli různými cestami – Snížení materiálové spotřeby při balení
Scheibel, S.
33 – Vliv zavěšení jatečných půlek skotu na kvalitu hovězího masa u jalovic gaskoňského skotu
Bureš, D., Bartoň, L.
38 – Syrové maso a mikrobiální rizika spojená s jeho konzumací
Fašiangová, M., Svobodová, I., Bořilová, G.
42 – Možnosti stabilizácie bravčovej masti vybranými extraktmi z fytomasy
Sekretár, S., Burčová, Z., Kreps, F., Schmidt, Š., Staruch, L.
4 – Dry meat products as the snacks
Kameník, J.
8 – Conformity of water activity values of dry sausages at the end of ripening
Čurdová, B., Bedáňová, I., Kameník, J.
14 – Uzeniny Příbram, a. s., continues to successfully produce dry sausages
Vlastníková, N.
15 – Demand for dry sausages continues. Interview with Jan Kopečný, CEO of Krahulík – Masozávod KrahulčÍ, a. s.
Kameník, J.
16 – Content of polycyclic aromatic hydrocarbons in Hungarian dry sausages smoked with traditional methods. Part 2: Results of sausage sample analyzes
Hrabovszká, Ž., Honzlová, A., Kameník, J.
21 – Success with tradition in modern times. By trendy products to improve the classic assortment of sausages
Heckenberger, A.
24 – Successful market position. The economic development of small-scale craft production in meat processing is very good.
Dohrmann, H.
28 – German producers of meat processing machines are doing well – the domestic market in good condition, foreign trade at a high level
Fraese, B.
31 – Going different ways – reducing material consumption when packing
Scheibel, S.
33 – Influence of carcass suspension on physical and sensory quality of meat from Gascon heifers
Bureš, D., Bartoň, L.
38 – Raw meat and microbial risks associated with its consumption
Fašiangová, M., Svobodová, I., Bořilová, G.
42 – Possibilities of stabilizing lard with selected phytomass extracts
Sekretár, S., Burčová, Z., Kreps, F., Schmidt, Š., Staruch, L.