Nejnovější příspěvky
Bakterie mléčného kvašení jako zdroj genů rezistence na antibiotika?By Kameník Josef
Ve Španělsku byl zjištěný AMPBy Kameník Josef
Jak tepelně upravit maso s ohledem na zničení salmonel, shiga toxin-produkující Escherichia coli a Listeria monocytogenes?By Kameník Josef
Antioxidační aktivita bioaktivních peptidů ze španělských sušených šunekBy Kameník Josef
Čína nepřímo potvrdila velký zájem o španělské vepřové masoBy Kameník Josef
Rubriky
Štítky
africký mor prasat
Belgie
Brazílie
burgery
ceny masa
drůbeží
Dánsko
Evropská unie
export
Francie
hovězí
IFFA
Itálie
jatečnictví
Kanada
kažení masa
konzumace masa
králičí maso
kvalita masa
Listeria monocytogenes
masné výrobky
mražené maso
Nizozemsko
náhrady masa
Německo
ochranné kultury
prodejna
recenze
Rusko
salmonely
Spojené království
STEC
sušené šunky
Süffa
trvanlivé výrobky
ultrazpracované potraviny
USA
vepřové
VFU Brno
Vietnam
výročí
zrání masa
Česká republika
Čína
Španělsko
