+420-604 220 851 casopismaso@vfu.cz
  • Facebook
  • X
  • RSS
  • Facebook
  • X
  • RSS
Maso.cz
  • Home
  • Aktuality
  • O časopisu
    • O časopisu Maso
    • Řeznicko-uzenářské noviny
    • Historie časopisu
    • Redakční rada
    • Pokyny pro autory
    • Inzerce
    • Plán čísel 2026
  • Katalog firem
  • Archiv
  • Kontakt
    • Kontakt na redakci
    • Zásady cookies (EU)
Vyberte stránku

chorizo sausage

autor: Kameník Josef | 6. 12. 2025

468

Nejnovější příspěvky

  • Bakterie mléčného kvašení jako zdroj genů rezistence na antibiotika?
    By Kameník Josef
  • Ve Španělsku byl zjištěný AMP
    By Kameník Josef
  • Jak tepelně upravit maso s ohledem na zničení salmonel, shiga toxin-produkující Escherichia coli a Listeria monocytogenes?
    By Kameník Josef
  • Antioxidační aktivita bioaktivních peptidů ze španělských sušených šunek
    By Kameník Josef
  • Čína nepřímo potvrdila velký zájem o španělské vepřové maso
    By Kameník Josef

Rubriky

  • Alternativy masa
  • Balení masa
  • Bezpečnost potravin
  • Biochemické procesy v mase
  • Cena masa
  • Firemní sdělení
  • Knihy a časopisy
  • Konference
  • Masné výrobky
  • Nezařazené
  • Potravinářství
  • Produkce masa
  • Semináře
  • Spotřeba masa
  • Technologie
  • Veletrhy
  • Vzdělávání
  • Zahraniční obchod
  • Zpracování masa
  • Zrání masa

Štítky

africký mor prasat Belgie Brazílie burgery ceny masa drůbeží Dánsko Evropská unie export Francie hovězí IFFA Itálie jatečnictví Kanada kažení masa konzumace masa králičí maso kvalita masa Listeria monocytogenes masné výrobky mražené maso Nizozemsko náhrady masa Německo ochranné kultury prodejna recenze Rusko salmonely Spojené království STEC sušené šunky Süffa trvanlivé výrobky ultrazpracované potraviny USA vepřové VFU Brno Vietnam výročí zrání masa Česká republika Čína Španělsko
  • Facebook
  • X
  • RSS
Copyright © 2019 redakce Maso. All Rights Reserved.
Spravovat souhlas s cookies
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Funkční Vždy aktivní
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Předvolby
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Statistiky
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Marketing
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
  • Spravovat možnosti
  • Spravovat služby
  • Správa {vendor_count} prodejců
  • Přečtěte si více o těchto účelech
Zobrazit předvolby
  • {title}
  • {title}
  • {title}